Pe 14 februarie te susținem prin preparatele noastre făcute cu iubire.
Am creat 3 meniuri pentru gusturi delicate.
MENIU 1
Starter
Bresaola, Prosciutto crudo salam picant, salam Milano, Parmezan, Pecorino, Focaccia si măr.
Fel principal
Pui învelit în bacon cu salată French, rădăcinoase caramelizate, baby carrots, minibrie, Mousse de cartofi
Desert
Profiterol
100 lei/ persoană
MENIU 2
Prawn Cocktail
(coktail de creveți)
Creveți, roșii, salata Iceberg, Tabasco, castravete, sos Rose Mary
Fel principal
Biban de mare, piure de țelină cu vanilie, piure de cartofi, alge Wakane, tomato Relish, Lime Chutney, creveti Panko
Desert
Profiterol
120 lei/ persoană
MENIU 3
Canape
Somon, icre, cremă de brânză, Vitello Tonnatto, bruschete cu roșii
Fel principal
Mușchi de vită cu gem de bacon, Cartofi copți în untură de rață aromatizati, Pickle House Nude.
Desert
Profiterol